Кан Крем Премиум

Цена: 28,00 лв
Цена: 28,00 лв
Опаковка:

Продукта е достъпен на: 2021-10-02

250ml, 500ml

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
Продуктът се препоръчва за приложение върху тялото или опредечени повърхности от него, чрез масаж, компрес и ултразвук за успокояване и тонизиране.
ПОКАЗАНИЯ:
Благоприятно повлиява на проблеми със ставите, мускулите и периферните нерви. Ефективен преди и след физическо натоварване за възстановяване и релаксация, както и при леки травми, като натъртване, навяхване, разтягане. Стимулира кръвообращението. Регенерира тъканите. Има успокояващо и противовъзпалително въздействие.
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Малко количество от крема се нанася с бавни масажиращи движения върху проблемните зони до пълното му усвояване. Препоръчва се за ежедневна употреба при нужда. 

Съставки

CUPRESSUS FUNEBRIS WOOD OIL
(МАСЛО ОТ КИПАРИС):
Етеричното масло от кипарис има стягащо, антисептично, антиспазматично, и диуретично свойство. Стяга кожата и мускулите. BETULA LENTA BARK EXTRACT (ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРНА БРЕЗА) И
BETULA ALBA OIL (МАСЛО ОТ БЯЛА БРЕЗА):
Благодарение на диуретичните си качества облекчават състоянието на хора, страдащи от затлъстяване, целулит и застой на течности в организма. Възпрепятстват натрупването на пикочна киселина в ставите и това ги прави много полезни при ревматизъм, артрит и мускулни болки. Брезовото масло се е утвърдило като много ефективно обезболяващо средство.
OLEA EUROPAEA OIL
(МАСЛИНОВО МАСЛО):
притежава лечебни свойства и неслучайно древните гърци са наричали маслиновото дърво - дърво на здравето, живота и плодородието. Освен лечебните си свойства, този продукт подобрява структурата на кожата. Олеиновата киселина, която се съдържа в маслиновото масло, стимулира производството на определено вещество в организма, което сигнализира на мозъка за ситост и потиска чувството на глад. Маслиновото масло съдържа в себе си всички видове масло-разтворими витамини, ценни елементи, фитостероли, фосфолипиди и екстракти. То предотвратява изсъхването на кожата, а заедно с това и образуването на бръчки. VITIS VINIFERA SEED OIL
(МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ),
ВИТАМИН Е,- антиоксиданти – улавят свободните радикали и забавят процесите на стареене.
Limonene (лимонен), Geraniol (гераниол), Citral
(цитрал) – алергени, съдържащи се в някои от етеричните масла. Хора, имащи непоносимост към тези алергени, да се въздържат от употребата на продукта или преди употреба, да направят проба за непоносимост.
CITRUS MEDICA LIMONUM OIL
(МАСЛО ОТ ЛИМОН):
Лимонът е познат със свойството си да пречиства от токсини всяка част на тялото и се използва широко за стимулиране на отделянето на лимфа, да възстановява енергията. Лимоненотомасло води до разграждане на телесните мазнини и пикочната киселина. Има антиинфекциозни, астрингентни, детосикиращи, антисептични, дезенфикационни и противогъбични свойства.
CINNAMOMUM CASSIA OIL
(МАСЛО ОТ КАМФОР):
стимулант, който повишава метаболизма в организма. Като детоксикатор и стимулант за кръвоносната система, маслото от камфор подобрява кръвообращението и облекчава неразположенията при пациенти страдащи от артрит, подагра, ревматизъм.
PINUS SYLVESTRIS LEAF EXTRACT
(ЕКСТРАКТ ОТ БЯЛ БОР):
Белият бор стимулира, освежава и пречиства. То притежава стимулиращ ефект върху циркулацията на телесните течности (кръв и лимфа), пречиства и освежава, а лекият загряващ ефект при неговото приложение е полезен при ревматични болки, подагра, ишиас и артрит.
GAULTHERIA PROCUMBENS EXTRACT
(ЕКСТРАКТ ОТ ПОЛЕГНАЛА
ГОЛТЕРИЯ):
Полегналата голтерия е вечнозелен миниатюрен храст с ареал на разпространение в Северна Африка. Местното население е употребявалоекстракт от растението за премахване на болката в мускулите и ставите. Екстрактът от полегнала голтерия е световно известно име по много причини и е изключително популярно сред хората, страдащи от ревматизъм, артрит, подагра, болка в костите и ставите. Действа като диуретик. Това ускорява премахването на токсините, например пикочна киселина, от организма чрез уриниране. Отстраняването на излишната вода, мазнини и соли в урината спомага за отслабване, което също намалява ефектите от ревматични заболявания.

Preloader