Представяне на Кан Терапия от автора на метода Николай Христов. Нуждите на тази терапия провокираха създаването на Кан Крем, който вече има широко приложение във физикалната терапия.

"Здравето отблизо" | "Всичко за вестибуларния апарат" - 27.11.2017

Кан терапията има за цел възраждането на древни български лечебни традиции, като поставя техния потенциал на научна база, за постигането на уравновесяване на мускулния дисбаланс, балансиране на центъра на тежестта, премахване на напрежението в меките тъкани и подобряване динамиката на ставите чрез отстраняване на функционалните блокажи, отстраняване на възпалителни процеси, използвайки средствата на Ароматерапията, активиране циркулацията на жизнената енергия в човешкото тяло, изграждане на нови стереотипи, изграждане на трайни рефлекторни стимули, създаване на етерично маслено депо с цел повишаване на имунитета и постигане на хормонален баланс на база комбиниран подход.

Прочети още: Представяне на Кан Терапия

Представяне на вендузите като древен профилакто - терапевтичен фактор от Николай Христов. Този метод се прилага като част от Кан Масаж ( Кан Терапия) чрез специфична за метода техника на апликация и специален контактен крем Кан Крем, чиято билкова рецептура усилва резултатите от приложението на вакуумтерапията

"Здравето отблизо" | "Превенция и лечение на остеопорозата" - 20.11.2017

Прочети още: Археология и медицина: Вендузи

Презентация на Кан крем в гр. Габрово. Благодарим за организацията на г-н Пламен Дедев – управител на аптека „Дунав“.

View the embedded image gallery online at:
http://kan-cream.bg/novini#sigProIdfebf39cd5b

 06.04.2017 г. Презентация на Кан крем в гр. Козлодуй, предизвика голям интерес сред медиците в града.

View the embedded image gallery online at:
http://kan-cream.bg/novini#sigProId8ee04bdee5

На 18 октомври беше проведена презентация на тема "Кан Крем и приложението му в съвременната рехабилитация" Хотел Аква, Варна с лектор г-н Николай Христов, медицински рехабилитатор-ерготерапевт, специализирал в Китай ИФА (Международна Асоциация на Ароматерапевтите) и създател на продукта "Кан Крем" и метода "Кан Терапия".

View the embedded image gallery online at:
http://kan-cream.bg/novini#sigProId7bc72baf6d