Как се прилага КАН КРЕМ?

 - Кремът се прилага чрез масаж, компрес и ултазвук! Целта е да се изгради депо в дълбочина на тъканите и по този начин да се подобри кръвообращението. При масирането трябва кремът да се втрива най-малко 10 минути в проблемното място. Компресът задължително трябва да е дишащ, като апликацията престоява от 2-3 до 7-8 часа. Приложението за ултра звук, както и други форми на физикално приложение, трябва да се извършва от квалифициран специалист.

Има ли загряващ ефект?

 - На базата на подобряването на кръвообращението е възможно да се получи лек загряващ ефект.

Веднага ли има ефект?

- Хората често изпадат в заблуда, когато очакват бързи резултати от даден продукт. Доказано е, че в здравната практика няма лекарство, което да е панацея, както и вездесъщ терапевт или метод. Всичко останало са хипербули. Това касае и използването на Кан Крем. При правилното му приложение, обикновено резултатите се получават между третата и седмата апликация, но ако се прилага по правилния начин.

Кой е най-ефективният начин за използването на Кан Крем?

 - Най-лесно приложимият начин е втриването чрез масаж, но като най-резултатен е приложението с ултразвук

Колко дълго може да се използва?

- Обикновено Кан крем се използва в курсове от 5 до 15 апликации. След което, се прави почивка равностойна на продължителността на приложение. При приключването на един интензивен курс на приложение, кремът може да се използва превантивно при необходимост.

Има ли алергични реакции?

- Съвременният човек може да направи алергична реакция към всичко. Не прави изключение и Кан Крем! При проява на такава реакция се прекратява използването за около една седмица, след което може да се продължи! Хубавото е, че крема е от естествени съставки, което дава възможност за адапрация към съставките!

При какви заболявания се използва?

- Най-често се прилага при заболявания на опорно-двигателния апарат ( гонартроза, коксартроза, артрити, възпаления на мускулите и сухожилията, спортни и битови травми, навяхвания, контузии и т.н.), както и при неврологични състояния ( възпаления на периферните нерви и нервните коренчета, полиневропатии и т.н.).

Какво се прави при евентуална алергична реакция към продукта?

- При проява на такава реакция третираното поле се измива с хладка вода и се оставя да почине няколко дена ( вижте въпрос 6 ).

Подходящ ли е за цялостен масаж?

- Да, категорично! С кремът може да се извършват цялостни масажни процедури, като използването му значително подобрява физиологичното действие на масажните техники.

Подходящ ли е за всички възрастови групи?

 - Не бихме препоръчали приложението на Кан Крем в бебешка и ранна детска възраст, а от 9-10 годишна възраст. Може да се прилага, като се съобразява с особеностите на възрастта.